Šport > Nogomet
27 ogledov

Legenda Milana trener Hajduka?

Costacurta nima veliko trenerskih izkušenj. Bo res prevzel Hajduk? (Foto: EPA) Žurnal24 main
Naslednji v vrsti kandidatov za trenerja splitskega Hajduka je Alessandro Costacurta. "Nihče iz kluba ni stopil v stik z menoj, bi pa bilo zanimivo," je dejal nekdanji italijanski reprezentant.

"Split mi je zelo všeč, tam sem bil nekajkrat in zame je to eno od najlepših mest na svetu. Nihče iz kluba ni stopil v stik z menoj, bi pa bilo zanimivo," je včeraj Slobodni Dalmaciji zaupal nekdanji italijanski reprezentant in legenda Milana 45-letni Alessandro Costacurta, po novem glavni kandidat za trenersko mesto pri Hajduku. Pred kratkim sta dobro kotirala tudi slovenska strokovnjaka Srečko Katanec in Bojan Prašnikar, a sta, kot kaže, izpadla iz najožjih kombinacij. Costacurta je v 19 letih igranja za Milan slačilnico delil tudi z dolgoletnim kapetanom hrvaške reprezentance Zvonimirjem Bobanom, katerega bo v teh dneh prosil za nasvet in informacije glede Hajduka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.