Šport > Nogomet
101 ogledov

Legenda Reala s pogledom "ubila" Modrića

roberto carlos EPA
Legendarni branilec Roberto Carlos je po zmagi Real Madrida v finalu Lige prvakov v Cardiffu s pogledom "ubil" Luko Modrića.

Nekdanji brazilski branilec Roberto Carlos, ki je največji del svoje kariere preživel pri Real Madridu (1996-2007), se je z galaktiki veselil 12. zvezdice v najmočnejšem klubskem tekmovanju v Evropi.

Carlos se je želel v garderobi fotografirati z rojaki, ki so člani kraljevega kluba, četverici Brazilcev pa se je pridružil nepovabljeni hrvaški reprezentant Luka Modrić.

Upokojeni nogometaš ob tem ni bil prav nič zadovoljen, kar se je odražalo v njegovem besnem pogledu, češ "ti pa že nisi Brazilec." Modrić se je nato umaknil in že na naslednji fotografiji je bil Carlos precej boljše volje.  

Nekdanji branilec kluba je po tekmi razkril tudi zabavno prigodo z Marcelom v glavni vlogi. Brazilec naj bi v Cardiffu pregloboko pogledal v kozarec in v garderobi spraševal, zakaj vsi nosijo njegovo številko 12. Za trenutek je namreč pozabil, da je Real osvojil že 12. naslov Lige prvakov.

Komentarjev 1
  • jozicamurn 19:36 07.junij 2017.

    Sej se res ni mel kaj rinit tukaj vmes s svojo hrčkasto zastavo, kvari jim sliko s to šahovnico in s tem nosom ki ga ima, kot da je nekakšen Gargamel.