Šport > Nogomet
224 ogledov

Legendarni Liverpoolov branilec in hčer po prometni nesreči pristala v bolnici

John-Arne Riise je na prvi tekmi na Anfieldu storil nepopravljivo napako. Žurnal24 main
Okoliščine še niso povsem razjasnjene, v nesrečo pa ni bilo udeleženih drugih oseb.

Eden največjih norveških nogometašev vseh časov, nekdanji levi bočni branilec Liverpoola in Rome John Arne Riise, je bil v torek skupaj s svojo hčerko iz prvega zakona, 19-letno Ariano, udeležen v prometno nesrečo v norveškem mestu Alesund. Oba sta pristala v bolnišnici.

Na cesti ni bilo nikogar drugega, ko sta 39-letnik in njegova hčer iz zaenkrat še neznanega razloga zletela s ceste ter trčila v ograjo. Ni znano, točno kakšne poškodbe sta člana družine Riise utrpela, a vse vendar ni bilo čisto nedolžno, saj sta morala prenočiti v bolnišnici, kjer sta bila deležna zdravniške pomoči. V sredo sta bila nato odpuščena v hišno nego.

Najprej se je nato oglasil zvezdnikov menedžer, ki je izjavil, da Riiseja vendarle nista utrpela nobenih težjih poškodb, popoldne pa se je preko Instagram javil tudi sam nogometaš ter svojim sledilcem sporočil:

"Lahko potrdim, sva bila sinoči s hčerko udeležena v prometno nesrečo. Oba sva cela ter sva tudi že zapustila bolnišnico, potem ko sva tam prenočia ter bila tudi pregledana. Hvala vsem za vaša sporočila, to resnično cenim. Ostanite zdravi ter čuvajte drug drugega," je nekdanji nogometni zvezdnik zapisal v svoj Instagram Story.

John Arne Riise | Avtor: Instagram Instagram

Na mesto nesreče je takoj prispela policija, ki je v uradni izjavi zapisala, da še vedno išče razlog izgube nadzora nad vozilom. Slednje je utrpelo "totalko" in ni več v voznem stanju.

John Arne Riise sicer velja za norveško nogometno legendo, saj je v 13 letih igranja za reprezentanco zbral 110 nastopov ter dosegel za branilca izjemnih 16 zadetkov. Je norveški rekorder po številu nastopov v majici z državnim grbom.

Liverpool 2005 | Avtor: Profimedia Profimedia

Tekom svoje kariere je najlepša leta preživel v vrstah Liverpoola, s katerim je leta 2005 osvojil Ligo prvakov. Za Redse je nastopal sedem let, tekom katerih je zbral 348 nastopov ter 30 zadetkov. Po končani igralski karieri leta 2017 si je vzel dve leti odmora, preden je za nekaj časa postal športni direktor malteške Birkirkare.

Riise ima sicer tri otroke iz treh različnih zakonov, Ariana pa je najstarejša izmed njih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.