Šport > Nogomet
19 ogledov

Lehmann se počuti ponižanega

Jens Lehmann Žurnal24 main
Že 38-letni nemški vratar Arsenala od 19. avgusta, po napaki proti Blackburnu, ni nastopil za svoj klub. V medijih je ostro napadel svoja vratarska konkurenta za mesto med vratnicama topničarjev.
"Počutim se ponižanega," je v intervjuju za Premiere izdal Jens Lehmann. Od napake proti Blackburnu se namreč neuspešno bori za mesto v prvi enajsterici z Manuelom Almunio. "Vse to sem vzel kot poniževanje. Ampak verjamem, da noben igralec ne bi smel biti poniževan dolgo časa. Prepričan sem, da bom kmalu znova igral. Almunia še ni dokazal, da zna zmagovati tekme. Ne spomnim se, da bi on ali Fabianski osvajala naslove," je nemški reprezentant pokomentiral izjavo trenerja Arsena Wengerja, ki je povedal, da ima na voljo tri vratarje evropskega formata.

Vendar pa je Manuel Almunia zaenkrat v tej sezoni v odlični formi. Na kar devetih od dvanajstih tekem, ki jih je začel, je namreč ostal nepremagan. "Ostal bom pozitiven," je Španec povedal za klubsko domačo stran. "Položaj vratarja je zelo težak. Tu sem bil skoraj tri leta brez igranja v prvi ligi. Ampak pozabil sem preteklost in zdaj igram, tako da ni problema. Če bi bral časopise in poslušal, kaj ostali ljudje pravijo o meni bi znorel. Tega si ne želim. Ko igram dobro, me resnično ne motijo ostale stvari. Če bi mogoče začel igrati slabo, bi bil zaskrbljen, ampak zame je življenje fantastično in rad bi izkoristil svojo priložnost."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.