Šport > Nogomet
20 ogledov

Leicester ponudil pol milijona funtov za Korena

Slovenija Robert Koren Žurnal24 main
Po odlični sezoni pri Hull Cityju si je nekdanjega kapetana slovenske reprezentance Roberta Korena v svojih vrstah zaželelo kar nekaj klubov. Leicester naj bi tako za Korošca ponudila pol milijona funtov, piše angleški Sky Sports.

Robert Koren je v minuli sezoni navduševal v dresu Hull Cityja in že po koncu sezone je bilo veliko govora, da bi utegnil zamenjati delodajalca. Pred dnevi se je veliko govorilo o morebitnem prestopu Korena k Readingu, tokrat pa Sky Sports piše, da si slovenskega vezista v svoji ekipi želijo tudi pri Leicester Cityju.

Korena si je v ekipi zaželel predvsem trener Nigel Pearson, ki Korošca odlično pozna še iz skupnih dni pri Hullu. Leicester naj bi bil za prihod Korena pripravljen plačati pol milijona funtov. Vprašanje pa je, če bodo s tem uspeli prepričati vodilne može Hulla, da iz rok izpustijo enega najboljših nogometašev zadnje sezone.

Koren se je Hullu pridružil leta 2010, ko je kot prost igralec prišel iz West Bromwich Albiona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.