Šport > Nogomet
16 ogledov

Leo potrdil: PSG začel loviti Becksa

Leonardo EPA
Brazilec Leonardo, športni direktor francoskega prvoligaša Paris Saint-Germaina, je za angleški tabloid The Sun potrdil, da je začel pogajanja za prestop Davida Beckhama iz ameriškega kluba Los Angeles Galaxy. "Videli bomo, če bo kaj ugajalo njemu in nam," je dejal Leonardo, ki želi v Pariz z arabskimi milijoni pripeljati še prvega nogometnega superzvezdnika.

David Beckham se pri 36 letih in bogati karieri pri Manchester Unitedu, Real Madridu in AC Milanu bliža koncu svoje avanture pri Los Angeles Galaxyju. Njegov nekdanji trener pri Rossonerih Leonardo, zdaj športni direktor Paris Saint-Germaina, svojega bivšega varovanca še naprej snubi za ponoven prihod v Evropo.

"Da, govorila sva," naj bi Leonardo dejal tabloidu The Sun. "Te stvari potrebujejo čas. Videli bomo, če bo kaj ugajalo njemu in nam. Poznam njegovo zgodovino in meni mu je ni potrebno razlagati. Šel je v Milan in bila je ista stvar. Ko govoriš o Beckhamu, govoriš o nečem velikem. Zdaj je njegova pogodba končana, odločil se bo o prihodnosti. Če Beckham razmišlja o prihodu, je to nekaj, zaradi česar bi morali biti veseli."

Na začetku tega tedna je Beckham potrdil, da sta z Leonardom stopila v stik, a naj o morebitnem prestopu ne bi govorila. Nekdanji angleški reprezentant prav tako ni hotel opustiti možnosti, da bi nadaljeval svojo avanturo v Los Angelesu, kjer je prejšnjo nedeljo na svoji zadnji (?) tekmi osvojil ameriški pokal.

"Mislim, da lahko še vedno da nekaj na igrišču – gleda na to, kakšna oseba je in koliko izkušenj ima," je nadaljeval Leonardo. "Če igralec, kot je on, razmišlja o Paris Saint-Germainu, je to dobro, odprli smo vrata pogovorom. Vsi govorijo o PSG in to me veseli. PSG je na poti navzgor, 45 tisoč ljudi je na stadionu in vsi so zadovoljni," je rožnato stanje pri klubu iz metropole, trenutno prvouvrščeni ekipi v francoski Ligue 1, orisal Leonardo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.