Šport > Nogomet
8 ogledov

Letalo Kölna čaka zaman

Milivoje Novaković na sprejemu na Prešernovem trgu v Ljubljani. (Foto: Saša Desp
1/2
Saša Despot
Milivoje Novaković je bil z zadetki eden od najzaslužnejših za odlične igre slovenske vrste v kvalifikacijah za SP. Köln je ponj poslal letalo, ki pa bo njega in Miša Brečka v Nemčijo poneslo šele v petek.

Kakšni občutki vas prevevajo ob sprejemih?
To, kar smo naredili, je nekaj enkratnega. Država, kjer nas je dva milijona, je premagala 150-milijonsko. Komplimenti fantom, ampak to je šele začetek. Presenetili bomo tudi na SP.

Vam je po začetnih zgrešenih priložnostih samozavest malce padla?
Seveda, ampak hvala bogu, da so fantje dali vse od sebe. Prej sem nekatere priložnosti izkoristil, tokrat ne. Mislim, da se še ne zavedamo, kje smo in kaj smo. Slovenija gre naprej. Mislim, da bomo to državo še naprej podpirali in imeli lepo prihodnost.

Mislim, da se še ne zavedamo, kje smo in kaj smo.
Milivoje Novaković
Navijači v Ljudskem vrtu?
Moramo dati kompliment ljudem, ki so bili z nami od začetka, ne pa le v zadnjem času. Mislim, da si zaslužijo vse pohvale.

Je res, da vas lovi Lokomotiva?
To me sploh ne zanima. Z Mišem Brečkom bova imela težave že v Kölnu, ki je po naju poslal zasebno letalo. Ta že čaka v Mariboru, vendar se danes ne bova vrnila. To moramo proslaviti, in če ne bodo razumeli, ne bodo razumeli. Našli bomo drugo rešitev.

Verjetno se na to ne boste preveč ozirali.
SP je le SP. Posebej za tako majhno državo, kot je Slovenija. Če nekateri tega ne razumejo … Sploh me ne zanima. Niti mene niti drugih fantov. Proslavljali bomo vso noč in se v petek vrnili v klube.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.