Šport > Nogomet
24 ogledov

''Letos ne bomo kupili Pogbaja''

josep maria bartomeu EPA
Po prestopu Arde Turana so Katalonci prenehali pogledovati proti vezistu Juventusa

Predsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu je po prihodu Arde Turana v vrste Kataloncev razkril, da klub v poletnem prestopnem roku ne bo pripeljal Paula Pogbaja, za katerega je Blaugrana Juventusu sicer že poslala ponudbo.

Barcelona je Juventusu prejšnji teden poslala ponudbo za Pogbaja v višini 80 milijonov evrov, ki pa so jo Italijani zavrnili. Mnogi so pričakovali, da se bodo pogajanja nadaljevala in da bo Pogba vendarle prišel na Camp Nou, a se to očitno ne bo zgodilo.

 

"Letos ne bomo kupili Pogbaja. Za naslednjo sezono on ni v naših načrtih. Ni del športnih načrtov za obdobje sezone 2015/16," je Bartomeu dejal zbranim novinarjem, potem ko si je klub zagotovil usluge Arde Turana za 41 milijonov evrov.

 

Barcelona je pred Turanom iz Seville pripeljala še Aleixa Vidala. Oba nogometaša pa bosta za Katalonce lahko zaigrala šele januarja 2016, ko se Barceloni izteče prepoved registracije novih igralcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.