Šport > Nogomet
40 ogledov

Letovanje na Hvaru padlo v vodo

lionel messi EPA
Potem ko je v javnost prišla informacija, da naj bi na Hvaru letoval Lionel Messi, je dogovor padel v vodo, razkriva sorodnik Ivana Rakitića.

Hrvaški poslovnež sumljivega slovesa si je naredil dobro reklamo za svojo vilo na Hvaru, v kateri naj bi po včerajšnjem pisanju hrvaških medijev dopust poleti preživela nogometna zvezdnika Lionel Messi in Ivan Rakitić. Sorodnik slednjega je povedal, da je bila to zgolj možnost in da zdaj, ko je stvar prišla v javnost, seveda ni več izvedljiva.

"Slavka Gotovca, lastnika vile, smo le vprašali, ali bi nam odstopil posest, če bi se Messi in Rakitić z družinama odločila za skupen dopust," je dejal Marko Bralić za portal Index.

Gotovac je sicer lastnik bogato opremljene vile Sancta Domenica v kraju Sveta Nedjelja na južni strani otoka Hvara. V njej je lani bival znani hollywoodski igralec George Clooney, enodnevni najem objekta s petimi spalnicami, prav toliko kopalnicami, veliko kuhinjo in dnevno sobo, tremi stranišči, garažo s šestimi parkirišči, wellnessom, bazenom, vinsko kletjo ter pristajalno ploščadjo za helikopterje je 3000 evrov na dan.

Ko je Gotovac, sicer znan tudi iz časopisnih strani črne kronike, novinarjem sporočil novico, da na Hvar prihajata zvezdnika Barcelone, je dodal, da Messiju ne bo računal za najem vile, ker mu je v čast, da lahko gosti največjega nogometaša vseh časov. "Če želijo kaj dati, naj dajo, če ne, pa tudi v redu," je dejal Gotovac, ki je znan tudi kot navijač Barcelone in pogost obiskovalec tekem na Nou Campu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.