Šport > Nogomet
10 ogledov

Levante nas lahko stane naslova

Marcelo EPA
"Poraz z Levantejem nas lahko stane naslova," je po presenetljivem porazu Reala v 4. kolu Primere Division zaskrbljen bočni branilec belega baleta Marcelo.

Madridski Real si je v nedeljo na gostovanju pri Levanteju privoščil spodrsljaj, ki ga bo še dolgo tepel po glavi. Poraz z 0:1 je vnesel precej nemira v vrsto Joseja Mourinha. Portugalec tudi tokrat ni skoparil s številnimi kritikami. Po porazu je spregovoril tudi Marcelo. Brazilec je za španske medije izjavil, da bi jih poraz proti Levanteju celo stal naslova državnega prvaka. "Resnično ne bi smeli zapravljati točk proti ekipam, kot je Levante. Najslabše je to, da so lahko te tri točke, ki smo jih izgubili v nedeljo, na koncu sezone odločilne," je Marcelo dejal za AS.

Za beli balet je bil usoden zadetek Arouna Koneja v drugem polčasu. "Izgubljanje na takih tekmah zelo škodi našim ambicijam, saj pričakuješ, da boš proti njim osvojil vse tri točke. Kakorkoli, kot smo vsi videli v nedeljo, se lahko na tekmah proti tako imenovanim majhnim ekipam zgodi marsikaj," je še dejal Marcelo. Real bo imel priložnost za popravni izpit že v sredo, ko bo gostoval pri Racingu iz Santanderja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.