Šport > Nogomet
8 ogledov

Lewandowski razmišlja o telesnih stražarjih

Lewandowski Klopp Borussia Dortmund Bad Ragaz Švica priprave trening EPA
Prestop v vrste največjega rivala ni nedolžna reč in napadalec Borussie Dortmunda Robert Lewandowski bojda že razmišlja o tem, da bi najel telesne stražarje.

Robert Lewandowski je v soboto tudi uradno potrdil sicer že dolgo znano dejstvo, da se bo iz vrst Borussie Dortmund pridružil največjim rivalom rudarjev münchenskemu Bayernu.

Čeprav reakcija navijačev po nekaj mesecih "pripravljanja terena" ni bila niti približno tako žolčna, kot je bil primer pri njegovem dolgoletnem soigralcu Mariu Götzeju, ki je Dortmund za München zamenjal ob koncu lanske sezone, 25-letni Poljak še ni na varnem.

Pred dobrim letom že obisk vlomilcev

Po objavi prestopa, Lewandowski bo brez odškodnine na Allianz Areni podpisal petletno pogodbo, je poljski reprezentant po poročanju nemških medijev začel resno skrbeti za lastno varnost, kar je potrdil tudi eden njegovih zastopnikov.

"Da, resno razmišljamo o tem (telesnih stražarjih, op. a.)," je za Bild povedal Maik Barthel. Zaenkrat so grožnje ostale v "varnih" okvirih socialnih omrežij. Leta 2012 so neznani storilci sicer že vdrli v njegovo hišo v majhnem mestu blizu Dortmunda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.