Šport > Nogomet
182 ogledov

Lewandowski se je oddolžil ženi

robert lewandowski instagram Instagram
Napadalec Bayern Münchna se je svoji ženi oddolžil za objavo izpred nekaj tednov.

Rober Lewandowski je ''poravnal izid'' s svojo ženo Anno, ki jo je med treningom v zasebnosti domačega doma fotografiral v kočljivem položaju in sliko objavil na družabnem omrežju Instagram.

Anna je pred tedni objavila fotografijo, kako se je njen izbranec iz suhljatega fanta prelevil v pravega mišičnjaka in pripisala: ''Aaaaa Ballon d'Or! Četrto mesto! Ponosna na svojega moža.''

Lewandowski je po nekaj tednih vendarle prišel na svoj račun in navdušil svoje sledilce, saj je fotografija generirala več kot 150.000 všečkov. Anna objave še ni komentirala. 

Poljski reprezentant ima za seboj odlično sezono, v kateri je v dresu nemškega prvaka prispeval že 25 zadetkov, kar ga uvršča na sam vrh najboljših strelcev Bundeslige.

Bavarci imajo na vrhu ligaške lestvice pet točk prednosti pred Borussio Dortmund, še vedno pa so v igri za lovoriko nemškega pokala. V četrtfinalu Lige prvakov jih čaka obračun z Benfico.

 

Training with @annalewandowskahpba#rl9

A photo posted by Robert Lewandowski (@_rl9) on Mar 30, 2016 at 7:18am PDT

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.