Šport > Nogomet
16 ogledov

Lippi: "Tekel bi v Real“

Marcello Lippi se želi vrniti v nogomet. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Nekdanji italijanski nogometni selektor Marcello Lippi je izrazil željo, da se ponovno vrne v nogomet. Vodil bi madridski Real, treniral bi tudi v Angliji, ne pa tudi v Italiji.

Marcello Lippi je izrazil željo, da se aktivno vrne v trenerske vode. Nekdanji italijanski selektor je bil jasen, da se ne želi vrniti v Seriea A, pač pa je prvi na seznamu želja madridski Real.

Lippija, ki se je poslovil po fiasku z italijo na SP v Južnoafriški republiki, ko so naši zahodni sosedi v svoji predtekmovalni skupini zasedli zadnje mesto, so mediji povezovali s številnimi klubi, najbolj z njegovim nekdanjim klubom Juventusom in Romo.

"Volja za vrnitev je velika. Čakam na pravo ponudbo, naj si bo klubska ali reprezentančna. Ponudbe so že bile, vendar ne tiste prave," pravi Lippi, ki ga v zadnjih dneh povezujejo s Chelseajem in številnimi drugimi klubi po Evropi. Na vprašanje, ali bi želel trenirati Real iz Madrida je Italijan odgovoril: "Kdo ga ne bi želel. Tekel bi tja."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.