Šport > Nogomet
30 ogledov

Liverpool: "Kaj pa kadijo tam na Emiratesu?"

luis suarez EPA
Liverpool je zavrnil tudi drugo ponudbo Arsenala za njihovega napadalca Luisa Suáreza, ponujeni znesek 40.000.001 funt pa ni navdušil lastnika Johna W. Henryja.

"Kaj mislite, da kadijo tam na Emiratesu?" je v sredo prek Twitterja sporočil John W. Henry, ameriški lastnik Liverpoola, ki je tako pokomentiral drugo Arsenalovo ponudbo za njihovega najboljšega strelca Luisa Suáreza.

Liverpool je zavrnil že prvo ponudbo Topničarjev (30 milijonov funtov/34,8 milijona evrov), tudi izboljšana ponudba 40.000.001 funt (46.400.246 evrov) pa očitno ne bo dovolj za prihod nekdanjega člana Ajaxa.

Ne odkupna klavzula, le "obvestilo"

Arsenal naj bi z zadnjo ponudbo skušal aktivirati odkupno klavzulo v pogodbi Urugvajca, a so iz Liverpoola, kjer niso niti najmanj navdušeni nad prijemi Londončanov, že sporočili, da morajo v primeru ponudbe za 40 ali več milijonov evrov pogodbeno le "obvestiti" strelca 23 ligaških golov v zadnji sezoni Premier League, da se zanj zanima ta ali oni klub.

Trener Topničarjev Arsène Wenger si želi na vsak način pripeljati odmevno okrepitev v konici napada in po tem, ko je bil dolgo časa v igri Argentinec Gonzalo Higuaín, slednji naj bi še v sredo okrepil Napoli, je zdaj francoski strateg resno "zagrizel" za njegovega južnoameriškega soseda Suáreza.

Urugvajec naj bi se sestal s trenerjem Brendanom Rodgersom po sredini prijateljski tekmi z Melbourne Victory v Avstraliji, kjer se bosta pogovorila o njegovi prihodnosti na Anfieldu. Liverpool za Suáreza, ki je maja oznanil, da si želi zapustiti Anglijo, še naprej zahteva 50 milijonov funtov (58 milijonov evrov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.