Šport > Nogomet
931 ogledov

Liverpool pošteno segel v žep za madžarsko okrepitev

Dominik Szoboszlai Liverpool FC
Dominik Szoboszlai za 70 milijonov evrov iz Leipziga v Liverpool.

Liverpool je za prestop madžarskega nogometaša Dominika Szoboszlaija iz Leipziga odštel 70 milijonov evrov odškodnine, je angleški velikan sporočil na svoji spletni strani. Madžar bo okrepil sredino igrišča letos petouvrščene ekipe angleškega prvenstva, ki v prihodnji sezoni ne bo igral elitne Lige prvakov.

To je druga okrepitev Liverpoola za naslednjo sezono po argentinskem reprezentantu Alexisu Mac Allisterju, ki je prišel iz Brightona.

22-letni Szoboszlai je za madžarsko reprezentanco zbral 32 nastopov in dosegel sedem zadetkov, v dresu Leipziga pa je na 91 tekmah zabil 20 golov in imel 22 podaj. Letos je ekipi pomagal do naslova v nemškem pokalu in tretjega mesta v nemškem prvenstvu.

"Zadnji trije dnevi so bili res dolgi. Ni bilo lahko, a zdaj sem tu in komaj čakam, da se pridružim treningom," je za spletno stran Liverpoola ob nedeljskem podpisu pogodbe dejal Szoboszlai.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.