Šport > Nogomet
8 ogledov

Liverpool tri mesece brez Carragherja

Branilca Jamieja Carragherja ne bo na igrišča okoli tri mesece. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Branilec Liverpoola Jamie Carragher, ki si je poškodoval ramo na nedeljski tekmi Premier League proti Tottenhamu, mora na operacijo. Na angleških zelenicah se sredi tega tedna sicer igra ligaški pokal.
Ta torek in sredo se na angleških zelenicah igra četrtfinale ligaškega pokala. Arsenal danes gosti Wigan, West Ham pa Manchester United ter jutri Birmingham Aston Villo in Ipswich ekipo West Brom.

Jamieja Carragherja okoli tri mesece ne bo na igrišča. Iz vodstva Liverpoola so še sporočili, da bo Carragher operiran še ta teden. Dvaintridesetletnik je moral z igrišča tri minute pred koncem tekme, za nameček pa so rdeči v sodnikovem dodatku prejeli gol in v gosteh na White Hart Lanu ostali brez točke. "Po mojem se bom na igrišča vrnil najprej konec februarja 2011 ali na začetku marca. Rad bi se vrnil stoodstotno pripravljen," je dejal Carragher. "Težko mi je, ko sem poškodovan, saj se mi to ne dogaja pogosto in tega nisem navajen." Težko pa je tudi za trenerja Liverpoola, Roya Hodgsona, ki ne more računati na še enega branilca, Daniela Aggerja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.