Šport > Nogomet
128 ogledov

Liverpool zavrnil visoko ponudbo za prestop Salaha

Mohamed Salah Epa
Liverpool je zavrnil ponudbo Al-Itihada v višini 175 milijonov evrov za prestop Mohameda Salaha.

Angleški nogometni velikan Liverpool je po petkovih poročilih z Otoka zavrnil izjemno ponudbo Al-Itihada iz Savdske Arabije v višini 150 milijonov funtov (175 milijonov evrov) za Mohameda Salaha, je poročala francoska tiskovna agencija AFP.

Egiptovskega zvezdnika Salaha že več tednov povezujejo s selitvijo v zalivsko državo in domneva se, da je Al-Itihad Liverpoolu v petek dal ustno ponudbo.

Ponudba naj bi znašala 100 milijonov funtov (117 milijonov evrov), ta znesek naj bi plačali vnaprej, z nadaljnjimi 50 milijoni funtov (58 milijonov evrov) v obliki dodatkov.

Vendar pa je klub angleške premier league odločen obdržati Salaha in namerava zavrniti vse ponudbe ne glede na njihovo višino.

Toda Savdijci ne bodo kar tako odnehali. Po poročanju Daily Maila naj bi na Liverpool že zelo kmalu naslovili novo, rekordno ponudbo v višini več kot 230 milijonov evrov, toda Redsov tudi s tem bržkone ne bodo prepričali.

Salah, ki se je Liverpoolu pridružil leta 2017 iz italijanske Rome, je lani podpisal novo triletno pogodbo z rdečimi.

Enaintridesetletnik je v šestih sezonah na Anfieldu dosegel 138 golov v 221 nastopih in trikrat osvojil zlati čevelj premier lige.

Mohamed Salah | Avtor: Epa Epa

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.