Šport > Nogomet
20 ogledov

Ljubijankić: "Doma kot vedno na zmago"

Zlatan Ljubijankić in Neven Subotić Žurnal24 main
"Tekma bo posebna in se je veselim. Sicer pa mislim, da bo kot vsaka druga prijateljska služila namenu , da se z njo pripravimo na pomembnejša srečanja," pred prijateljskim srečanjem z Belgijo (nocoj ob 20:45) pravi napadalec belgijskega Genta Zlatan Ljubijankić.

Je bilo v vašem belgijskem klubu kaj zbadanja pred srečanjem?
Nekaj, ampak ne dajo veliko na to. Imela sva (z Markom Šulerjem, op. a.) kakšen intervju, velikega posebnega zanimanja pa v Belgiji za to tekmo ni, ker gre le za prijateljsko.

Kaj lahko poveste o Belgijcih, ki dolgo niso bili na velikem tekmovanju, a veliko obetajo?
Že če pogledate na njihov seznam, vidite, da gre za igralce, ki nastopajo za najboljše klube v Evropi. V zadnjem času so v vzponu in mislim, da nas čaka kvalitetna tekma.

Kaj bo pomembno za Slovenijo, kar zadeva uigravanje za Estonijo in Italijo?
Najpomembneje je, da najdemo nadomestilo za Marka Šulerja v obrambi.

Kako se bosta ekipi druga drugi postavili po robu?
Kot vedno bomo šli doma na zmago, da dobimo samozavest za pomembnejše tekme.

Kako vam ustreza avgustovski termin?
Meni ustreza, ker se je naše prvenstvo začelo prej, za seboj imam dve tekmi in me ne moti. Za ostale igralce, ki še niso začeli prvenstev, je morda malo prehiter. Ampak vsem nam je čast priti v reprezentanco, zato smo tega veseli. Ni problema.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.