Šport > Nogomet
11 ogledov

Ljubijankić ostaja v Domžalah

Za Ljubijankića se med drugimi zanima tudi španski Espanyol. Žurnal24 main
Nogometaš Domžal in slovenski reprezentant Zlatan Ljubijankić je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP zelo blizu prestopa v Espanyol.

Francoska agencija AFP je poročala, da so Domžale sprejele ponudbo Espanyola za Zlatana Ljubijankiča in svojemu nogometašu dovolile pot v Barcelono, kar pa državni prvaki odločno zanikajo. Iz kluba ob Kamniški Bistrici so sporočili, da NK Domžale v zvezi z Zlatanom Ljubijankićem ni medijem poslal nobenega sporočila. Prav tako novica o sprejemu ponudbe Espanyola ne drži. Espanyol je le eden izmed nekaj klubov, ki se zanimajo za napadalca Domžal. O prestopu Ljubijankića se predstavniki NK Domžale z Espanyolom niso konkretno pogovarjali, so še sporočili iz vrst državnih prvakov. Pred časom je Nenad Protega, športni direktor rumenih, vrednost postavnega napadalca določil na 2,5 milijona evrov.

Bo sledil zgledu Stevanoviča in Iliča?
Iz Domžal sta v Španijo že odšla Dalibor Stevanovič (Real Sociedad) in Branko Ilič (Betis). Ljubijankič je v zadnjih dveh sezonah v prvenstvu dosegel 20 zadetkov (v sezoni 2005/06 9, v lanski 10, letos pa enega). Na treh reprezentančnih srečanjih je dosegel zadetek pri zmagi nad Ciprom z 1 : 0.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.