Šport > Nogomet
13 ogledov

Lovrečič v Olimpiji, Ibraimi brez besed

celje_korun_ifp_main Žurnal24 main
Najnovejša moč Olimpije je bivši član Celja Anej Lovrečič, s katerim bo pogodba podpisana v kratkem. V nasprotju z Agimom Ibraimijem, ki je manjkal na prvem treningu, nikomur pa ni pojasnil, zakaj.

Športni direktor Olimpije Simon Sešlar je za zurnal24.si dejal, da pogodba z nekdanjim članom Celja Anejem Lovrečičem še ni podpisana, igralec pa je izjavil, da odhaja k zmajem. "Pogovori v tej smeri potekajo, dogovor je več ali manj že sklenjen, pogodba pa še ni podpisana. Mislim, da bomo to rešili v torek. Gotovo je Anej eden tistih igralcev, ki si jih želimo."

Kar zadeva prestop, lahko povem, da je tesno povezan z mojimi športnimi cilji. Ponudba Olimpije me je privabila zaradi igranja v Evropi in novega stadiona, na katerem bo ekipa igrala. Ravno evropske ambicije kluba so bile odločilne.
Anej Lovrečič

Druga tema pogovora je nosila ime Agim Ibraimi, ki ga ni bilo na prvem treningu zmajev. "Do zdaj se ni javil nikomur v klubu. Ne vemo, zakaj ga ni, ni mi jasno. Treba je videti, kaj je razlog, da ga ni. Glede sankcij ne želim dati prenagljenih izjav. Pričakujem, da nas bo poklical in da ima razlog, zakaj se ni udeležil prvega treninga," je na vprašanje o Makedoncu odvrnil Sešlar. Nekateri mediji poročajo, da si Ibraimi želi prekiniti sodelovanje z zeleno-belimi. "Eno so želje ... Dokler je pogodba veljavna, jo je treba spoštovati. To ne spreminja dejstva, da bi moral biti na treningu," je bil jasen športni direktor, ki je potrdil, da glede prestopa Jana Oblaka ni še "nič konkretnega".

Pred dnevi se je v medijih pojavil namig, da naj bi bil za zmaje zelo zanimiv Zoran Zeljković. Olimpijin športni direktor se je neposrednemu odgovoru na vprašanje izognil, kar bi lahko bilo dovolj zgovorno: "Nekaj je imen, ki si jih želimo pripeljati. Zaradi interesa prestopa o tem ne bi govoril."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.