Šport > Nogomet
30 ogledov

Löw je pod nadzorom homoseksualcev

Joachim Löw naj bi bil pod nadzorom homoseksualcev, trdi Michael Becker. (Foto: Žurnal24 main
Michael Becker, agent nekdanjega kapetana nemškega elfa Michaela Ballacka, je z izjavo, da nemško nogometno reprezentanco nadzirajo homoseksualci, dodobra razburkal Nemčijo.

V svojem nič kaj kultiviranem izpadu se je agent Michaela Ballacka, Michael Becker, obregnil tudi ob selektorja nemške nogometne reprezentance Joachima Löwa, za katerega je dejal, da je pod nadzorom homoseksualcev. Z ne najlepšimi besedami pa je Becker označil tudi nogometaše, ki so trenutni člani elfa: "Oni so slabi, grdi, netalentirani, nečloveški in homoseksualni.“ Becker pa se ni ustavil le pri tem. Tudi v igri Nemčije je videl znake homoseksualnosti: "Trenutni način igre Nemčije, blag in eleganten, je v popolnem nasprotju z našo tradicijo igre, v kateri prevladuje moč. To potrjuje homoseksualnost v ekipi.“ Priznani Bild je za komentar teh besed poprosil selektorja Löwa, ki pa je odgovoril, da se ne bo spuščal na Beckerjevo raven.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.