Šport > Nogomet
14 ogledov

Lucas: "Ko se Ibra dere, ga razumeš v vseh jezikih"

Lucas Moura Paris Saint-Germain PSG Olympique Marseille Ligue 1 Francija liga pr EPA
Brazilski virtuoz Lucas Moura, eden izmed najnovejših diamantov v kroni Paris Saint-Germaina, je v pogovoru za radio Fox Sports odkrito spregovoril o svojem soigralcu Zlatanu Ibrahimoviću, ki ga je označil za "arogantnega". PSG se je pri Evropski nogometni zvezi (Uefa) sicer pritožil na kazen Ibrahimoviću, ki bi morda lahko odigral obe tekmi z Barcelono.

"Ibrahimović je aroganten igralec, veliko se pritožuje," je svojega zvezdniškega soigralca Zlatana Ibrahimovića opisal Lucas Moura. Pri Paris Saint-Germainu nestrpno čakajo na prvo tekmo četrtfinala Lige prvakov, kjer se bodo na domačem Parku princev pomerili z Barcelono.

"Vseeno je velik nogometaš, zelo dobro me je sprejel, toda zna biti 'komplicirana' oseba," je o Ibrahimoviću nadaljeval Moura. "Ko se dere na igrišču, potem se ga lahko razume v vseh jezikih. Vedno si želi imeti žogo v nogah."

Malce lepše je Moura govoril o Davidu Beckhamu, ki se je tako kot on klubu pridružil v zimskem prestopnem roku. Angleškega zvezdnika je označil za "nogometno ikono", spregovoril pa je tudi nekaj besed o rojaku Neymarju, ki še naprej vztraja v brazilski ligi.

Uefa bo Ibrahimoviću sodila 26. marca

"Beckham je izjemna oseba, ikona nogometa. Neymar? Mora narediti korak v Evropo. Zame je bil zelo pomemben, močno rastem kot igralec. Igram ob boku velikih nogometašev, in to je zelo pozitivno za mojo kariero," je še dodal Moura.

PSG je sicer pred prvo tekmo z Barcelono na Evropsko nogometno zvezo (Uefa) poslal uradno pritožbo glede kazni, ki jo je slednja po tekmi osmine finala z Valencio izrekla švedskemu reprezentantu. Ibrahimović mora namreč odslužiti dve tekmi kazni zaradi rdečega kartona, kar pomeni, da proti Kataloncem, svoji nekdanji ekipi, v Parizu ne bi smel igrati.

Uefa bo o pritožbi odločala 26. marca, kar pomeni, da bi Ibrahimović lahko dobil zeleno luč za oba obračuna z Blaugrano, res pa je, da mu lahko krovna nogometna organizacija kazen tudi podaljša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.