Šport > Nogomet
27 ogledov

Lucescu preživel nesrečo, izven nevarnosti

Mircea Lucescu Reuters
Romunski trener Šahtarja Donecka, 66-letni Mircea Lucescu, je v Bukarešti preživel hudo prometno nesrečo, a po besedah zdravnikov ni v življenjski nevarnosti.

"Njegovo stanje je stabilno. Pregledi so pokazali, da Lucescujevo življenje ni v nevarnosti ... Že govori," je za romunsko televizijo Realitatea TV povedal doktor Mircea Georgescu, ki je Mirceo Lucescuja sprejel na urgenci v Bukarešti. Na spletni strani Šahtarja so sporočili, da naj bi si Lucescu zlomil več reber.

"Avto je bil močno razbit, medtem ko so morali Lucescuja odpeljati v bolnišnico zaradi poškodb prsnega koša," so zapisali na shakhtar.com. "Vemo, da si je zagotovo poškodoval nekaj reber. Vsi v klubu so v skrbeh zaradi nesreče, toda upamo, da si bo Mircea opomogel po poškodbah in se kmalu vrnil."

Romunski mediji poročajo, da je avto, v katerem je bil Lucescu zgolj sopotnik, najprej zadel steber, se nato zaletel v drug avto in se nato ustavil ob robu ceste. Romunski trener vodi Šahtar že od leta 2004, rudarje pa je popeljal do petih naslovov ukrajinskih prvakov, treh ukrajinskih pokalov in pokala Uefa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.