Šport > Nogomet
21 ogledov

Luiz se je smejal zaradi primerjave s Simpsoni

Luiz Sideshow Bob Simpsons Simpsoni Simpsonovi EPA/Wikipedia/Žurnal24
Branilec Chelseaja David Luiz naj bi po poročanju angleških medijev svojim soigralcem razkril razloge, zaradi katerih mu je šlo po prekršku rojaka Rafaela da Silve na derbiju z Manchester Unitedom na smeh. Luiza, ki je verjetno res nehote izsilil izključitev branilca Uniteda, naj bi nasmejal eden izmed navijačev.

Angleški mediji so se po nedeljskem derbiju med Manchestrom Unitedom in Chelseajem spravili nad brazilskega branilca londonskega moštva Davida Luiza, ki se je po njihovem mnenju sramotno hahljal na zelenici Old Trafforda, potem ko ga je rojak Rafael da Silva brcnil v zadnjih minutah tekme.

Sodnik Howard Webb je na začudenje večine pokazal rdeči karton Rafaelu, kar je po tekmi za prikrivanje slabe predstave svojega moštva vešče izrabil Sir Alex Ferguson. Škotski trener Uniteda je Luiza obtožil, da je zaradi teatralnosti izsilil izključitev, in da je reakcijo Rafaela izzval z zamahom komolca.

Luiz naj bi po poročanju Daily Telegrapha soigralcem zatrdil, da se je smejal zgolj vzkliku enega izmed navijačev Uniteda, ki ga je spet opomnil na njegovo podobnost s Sideshow Bobom, junakom iz animirane serije Simpsonovi.

Primerjava z zlobnim in norim genijem Luiza zaradi podobnosti pričeske in pogosto malce neuravnovešenega obnašanja spremlja že vse od prihoda na Otok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.