Šport > Nogomet
0 ogledov

Luka Elsner bo brcal v Bahrajnu

Žurnal24 main
Luka Elsner ni več član Domžal. V četrtek pozno zvečer je v Bahrajnu podpisal enoletno pogodbo s klubom Al Muharraq. To je najtrofejnejši klub v Bahrajnu. "V novem okolju imam visoke ambicije."
V novem okolju imam visoke ambicije in vložil bom veliko truda, da pridobim zaupanje vseh v klubu in da dosežemo dobre rezultate.
Luka Elsner

Osemindvajsetletni Luka Elsner bo v drugem največjem bahrajnskem mestu Muharraq vadil pod vodstvom hrvaškega trenerja Rodiona Gačanina , ki v arabskem nogometnem svetu deluje že skoraj deset let in je v tem času osvojil več lovorik. Dosedanji kapetan Domžal , ki je v Bahrajn odpotoval v nedeljo, je z naslednjimi besedami strnil prve vtise o novem okolju: "Pozitivno sem presenečen nad kvaliteto življenja ter prijaznostjo ljudi, ki sem jih lahko v tem kratkem obdobju spoznal. Klub ima dolgo tradicijo in vodilne osebe so me sprejele zelo profesionalno. V novem okolju imam visoke ambicije in vložil bom veliko truda, da pridobim zaupanje vseh v klubu in da dosežemo dobre rezultate, ne samo v domačem prvenstvu, ampak tudi v drugih tekmovanjih, v katerih sodeluje moj novi klub," je pojasnil Elsner.

Poklicna kariera nogometaša je kratka in treba je izkoristiti vse priložnosti, ki se ti ponudijo.
Luka Elsner

Elsner se je v Domžale vrnil na začetku poletnih priprav, saj se je pred tem razšel s celovško Austrio , kjer je igral v spomladanskem delu minule sezone. S klubom iz Domžal se je dogovoril, da ga lahko ob primerni ponudbi iz tujine zapusti in to se je na koncu tudi zgodilo. "Seveda ni bilo enostavno zapustiti Domžal, še posebej v obdobju, ko so ambicije kluba ponovno visoke in ekipa konkurenčna. Takšno je pač življenje nogometaša. Pri mojih letih igralec začne razmišljati drugače, kot morajo razmišljati 20-letniki. Poklicna kariera nogometaša je kratka in treba je izkoristiti vse priložnosti, ki se ti ponudijo. Zahvalil bi se vsem svojim soigralcem v Domžalah za enkraten začetek sezone in jim želim uspešno leto," je ob slovesu povedal Luka, ki je zbral daleč največ nastopov za dvakratne državne prvake v skoraj 90-letni zgodovini kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.