Šport > Nogomet
22 ogledov

Luksemburžani so se zastrupili

luksemburg nogomet EPA
Šestnajsterica nogometašev Luksemburga se je zastrupila v Minsku, dva dneva pred tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2016 z Belorusijo, so poročali luksemburški mediji.

Nogometaši in selektor Luc Holtz so imeli hude prebavne motnje potem, ko so v hotelski menzi pojedli špagete z bolonjsko omako.

Tom Schnell, Aurelien Joachim in Dan Da Mota, ki na špagete niso dali omenjene omake, so jo odnesli brez posledic. Evropska nogometna zveza (Uefa) je sporočila, da "spremlja razmere" in da zaenkrat ni razloga, da tekme danes ob 20.45 v Minsku ne bi odigrali.

Belorusija je v kvalifikacijski skupini C četrta, a ima prav tako štiri točke, kot mesto nižje uvrščeni Luksemburg. Vodi Španija (18 točk), ki se bo v gosteh pomerila z zadnjeuvrščeno Makedonijo (3), pred Slovaško (18). Slednja bo gostila Ukrajino, ki ima na tretjem mestu tri točke manj od obeh vodilnih ekip (15 točk).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.