Šport > Nogomet
12 ogledov

Maccarone odhaja, prihaja Berič?

Žurnal24 main
Italijanski nogometni prvoligaš Palermo, pri katerem igrajo Iličić, Bačinović, Andjelković in Kurtić, je tekmecu iz elitne italijanske lige Sampdorii prodal napadalca Massima Maccaroneja. Prihaja Berič?
Za Beriča obstajata konkretni ponudbi iz Bundeslige in Serie A, imen klubov pa ne morem razkriti.
Amir Ružnič, Beričev agent

Italijanski nogometni prvoligaš Palermo, pri katerem igrajo slovenski nogometaši Josip Iličić, Armin Bačinović, Siniša Andjelković in Jasmin Kurtić, je tekmecu iz elitne italijanske lige Sampdorii prodal napadalca Massima Maccaroneja. Genovski klub naj bi za 31-letnega nogometaša odštel tri milijone evrov.

Pred dnevi je podpredsednik Palerma Guglielmo Micciche pojasnil, da so se Maccaroneju odrekli le zaradi taktične postavitve članske ekipe. Ta namreč igra le z enim pravim napadalcem (Fabriziom Miccolijem, Mauriciom Pinillo ali Abelom Hernandezom), saj tik za njim stojita ofenzivna vezista Javier Pastore in Iličić.

Prihaja Slovenec Robert Berič?
Italijanski mediji že nekaj dni pišejo o tem, da bo Sicilijance okrepil slovenski nogometaš Robert Berič. Govorice smo preverili pri Beričevem agentu Amirju Ružniču. ''Za Beriča obstajata konkretni ponudbi iz Bundeslige in Serie A, imen klubov pa ne morem razkriti,'' je za zurnal24.si povedal Ružnič. Nekdanji slovenski reprezentant je še dodal, da ima zaključno žogico za prestop obetavnega slovenskega napadalca zdaj Maribor. ''Zadeva ni več odvisna od mene, ampak je žogica zdaj na strani Maribora.'' In o čem razmišljajo Mariborčani? ''Čeprav gre za konkretne ponudbe, pa Berič vendarle ni tako blizu odhoda iz Maribora, saj Štajerci nimajo zamenjave zanj. Ne morejo 'stati' samo na dveh napadalcih, a to ni več v moji domeni,'' je zaključil Ružnič. Kam bo, če bo, odšel Berič, naj bi bilo jasno do konca tega tedna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.