Šport > Nogomet
35 ogledov

Machado ni mogel spati

paulo machado Youtube
Portugalski vezist Paulo Machado se je pokesal za sredinec, ki ga je na kvalifikacijski tekmi za Ligo prvakov pokazal navijačem zagrebškega Dinama.

Paulo Machado je na tekmi tretjega kroga kvalifikacij za uvrstitev v Ligo prvakov pokazal sredinec domačim navijačem, ki so ga za njegovo predstavo na zelenici nagradili z glasnimi žvižgi.

Trener Zoran Mamić je po tekmi dejal, da je nogometaš po vsej verjetnosti končal svojo kariero v dresu hrvaškega prvaka. Portugalec se je za svojo potezo opravičil in priznal, da ga je zaradi incidenta mučila nespečnost.

''Nisem mogel spati. Kar sem naredil, je slab zgled vsem, še posebej otrokom. Vem, da me bodo kaznovali. Prevzel bom odgovornost,'' je sporočil Machado

''Na dan tekme je imel moj oče rojstni dan. Obožuje nogomet in obljubil sem mu, da bomo zmagali in da mu bom, če zabijem, posvetil gol. A vse je šlo narobe,'' je dodal portugalski vezist.

''Imam dva sinova, ki ju učim to, kar je oče učil mene. Ko podpiraš ekipo, jo podpiraš v dobrem in slabem. Ne glede na vse, ekipa je družina. Družino braniš v vsakem trenutku. Moja naloga je, da dam na igrišču vse od sebe in razumem, da je včasih težko sedeti na tribunu. Razumem navijače.''

''Prav imajo, da so jezni na mene, tudi jaz sem jezen nase. Nimam opravičila. Profesionalec sem in Dinamo mi je dal dobre pogoje za delo. Že vidim naslove v medijih, ki poskušajo razdvojiti Dinamo in navijače. Dinamo je večji od tega. Uefa me bo kaznovala, tega se zavedam. Opravičujem se Dinamu, navijačem, soigralcem, družini in vsem, ki sem jih prizadel. Nisem stroj,'' je sklenil Machado.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.