Šport > Nogomet
22 ogledov

Mačka z Anfielda postaja internetni hit

mačka Anfiled Liverpool Reuters
Arsenalovi veverici in Barcelonini mački se je v ponedeljek pridružila – še ena mačka! Prvi polčas tekme med Liverpoolom in Tottenhamom je namreč prekinila štirinožna vsiljivka, ki se je sprehajala po kazenskem prostoru, nato pa jo je z igrišča odnesel eden izmed rediteljev. Muca je že postala hit na medmrežju.

Že pred koncem tekme Liverpoola in Tottenhama so se na Twitterju začele pojavljati "uradne" strani liverpoolske mačke, ki je pritekla na zelenico Anfielda v prvem polčasu. Uporabniku @AnfieldCat je v torek zjutraj že sledilo 17.368 ljudi, videoposnetek dogodka pa je postal zelo priljubljen tudi na ostalih vejah medmrežja.

Vedno dobro razpoloženi navijači Liverpoola so mački takoj namenili posebno pesem: "A cat, a cat ... a cat, a cat, a cat," ki so jo uglasbili po znani navijaški pesmi "Attack ... Attack". Februar se je zaenkrat izkazal kot precej "mačji" mesec, saj je le nekaj dni prej na barcelonskem Camp Nouu navduševala črna mačka, ki naj bi bila že stara znanka katalonskega hrama. Že pred leti je tekmo na londonskem Highburyju prekinila veverica, na zelenicah po svetu pa so se že znašli psi, ptice ...

Črna mačka s Camp Noua:

Veverica s Highburyja:

Pes z El Campína (Bogotá):

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.