Šport > Nogomet
28 ogledov

Macuda se bori za življenje

naoki_matsuda_matcuda EPA
Japonski nogometaš Naoki Macuda se je na torkovem treningu zgrudil na igrišču. Zdravniki so sporočili, da je utrpel zastoj srca in da je njegovo stanje "kritično".

Nekdanji japonski nogometni reprezentant Naoki Macuda je v kritičnem stanju. Štiriintridesetletni Macuda se je po prvih petnajstih minutah torkovega treninga, šlo je za ogrevalni tek, zgrudil na igrišču, od koder so ga nemudoma odpeljali v bolnišnico. Po navedbah zdravnikov je nogometaš utrpel zastoj srca, njegovo stanje pa je kritično.

Po besedah predstavnikov njegovega kluba Macumoto Jamaga se Macuda ni odzival na masažo srca, v bolnišnico so ga pripeljali nezavestnega.

Macuda je v svoji karieri zbral 40 nastopov za japonsko reprezentanco, nastopil je tudi na SP leta 2002 na Japonskem in v Južni Koreji. V japonski ligi J-League je odigral 385 tekem in v letih 2003 in 2004 osvojil naslov državnega prvaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.