Šport > Nogomet
23 ogledov

Mafijec Mourinho: "Zame bodo mrtvi"

Žurnal24 main
"Če se ponovi lanska situacija, bom tiste, ki bodo igrali, prečrtal s svojega seznama. Zame bodo mrtvi," je pred tekmo Kraljevega pokala z Murcio dejal trener Reala Madrida, José Mourinho.

José Mourinho si je na novinarski konferenci pred tekmo Kraljevega pokala izposodil znani rek televizijskega junaka iz mafijske družine Sopranovi, Tonyja Soprana. "Če se ponovi lanska situacija, bom tiste, ki bodo igrali, prečrtal s svojega seznama. Zame bodo mrtvi," je z resnim obrazom dejal karizmatični portugalski strateg. Spomnimo, da je lani Real Madrid pod vodstvom Manuela Pellegrinija v šestnajstini pokala izgubil proti nižjeligašu Alcorconu, in to s kar 0:4. Ta torek jih v tem tekmovanju čaka tretjeligaš Real Murcia.

Benzema bo začel, pa tudi Ronaldo.
José Mourinho

In kdo bi lahko v sredo ostal brez službe pri Realu? "Benzema bo začel, pa tudi Ronaldo. Zame je to zelo pomembna tekma," je dejal Mourinho. Če gre torej verjeti Joséjevim besedam, bosta morala omenjena zvezdnika tekmo odigrati, kot se zanju spodobi, torej brez rezerve, ki je pogosto prisotna na tekmah proti na papirju mnogo slabšim tekmecem. Bodo pa po visoki zmagi v La Ligi nad Santanderjem (s 6:1) v pokalu dobili prost večer Mesut Özil, Xabi Alonso in Richardo Carvalho.

Real Kraljevega pokala ni osvojil že vse od leta 1993. Njihovi največji rivali iz Barcelone so ga osvojili leta 2009, torej v sezoni, ko je bila njihova tudi Liga prvakov in španska Primera. Katalonski klub v šestnajstini pokala ta torek čaka lahko delo z ekipo Ceuta. Gre za klub iz majhnega španskega avtonomnega mesta v severni Afriki, ki igra na stadionu za 6.500 gledalcev. Izleta prek Gibraltarja se še najmanj veseli Barcelonin vezist Seydou Keita: "Ne maram letal, še manj pa helikopterje. A če je treba, je pač treba iti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.