Šport > Nogomet
38 ogledov

Magath meni, da se igralci niso dovolj potrudili

Magath Fulham Chelsea Premier League Anglija liga prvenstvo hat-trick EPA
Dan po izpadu iz prve angleške ngoometne lige, je vzdušje pri Fulhamu kavlrno, nezadovoljen pa je predvsem trener Felix Magath.

Poraz s kar 1:4 proti Stoke Cityju je zapečatil usodo londonskega Fulhama. Kočarji se po letošnji sezoni poslavljajo od prve angleške nogometne lige in se selijo v nižji rang tekmovanja. Čeprav so se na klopi Londončanov zamenjali kar trije trenerji, nobenemu od teh ni uspelo preprečiti izpada ekipe, ki je letos izgubila največ tekem v prvenstvu in prejela daleč največ zadetkov. Trenutni strateg, Felix Magath, pa je razočaran predvsem z odnosom nogometašev v obdobju, ko bi morali na igrišču pustiti srce.

"To je bila najslabša tekma te ekipe odkar sem tu in za to ni bilo nobenega razloga. Noben nogometaš si verjetno ne želi izpasti iz prvenstva, a niso se borili dovolj, še posebej proti Stoku. Zadnjih nekaj tekem je sicer bilo nekoliko boljših, a ne dovolj dobrih, za zadnjo tekmo pa lahko rečem le, da je bil pritisk na nogometaše očitno previsok," je razočarano dejal nemški strateg.

"Nisem pričakoval izpada, boril sem se proti temu. Do sedaj v svoji karieri moja ekipa še nikoli ni izpadla in zelo sem užaloščen. Moram se opravičiti, ker mi ni uspelo brzdati situacije, klub me je prosil naj jim pomagam in poizkusil sem," je še dejal Magath, ki je na klopi Fulhama zamenjal Reneja Meulensteena, ki je ekipo vodil zgolj kratek čas. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.