Šport > Nogomet
19 ogledov

Maldini se še ne bo upokojil

maldini244_main-afp Žurnal24 main
Kapetan nogometašev Milana Paolo Maldini se je, čeprav se evropskim klubskim prvakom iz leta 2007 ni uspelo uvrstiti v LP, odločil, da bo dres rdeče-črnih nosil še prihodnjo sezono.
 

Preberite še ...

Maldini: Igram na desni, gospod!

"Odločil sem se, da odneham, a sem se na željo kluba in po pogovoru s trenerjem in soigralci premislil," vzroke za podaljšanje zvestobe Milanu navaja Paolo Maldini , ki bo 26. junija dopolnil 40 let. Branilec dodaja: "Uživam v igranju nogometa in verjamem, da sem še vedno zmožen igrati na najvišjem nivoju."

Na spletni strani Milana so zapisali, da so z Maldinijem pogodbo podaljšali do 30. junija 2009. Maldini, ki bo v prihodnji sezoni zaslužil 1,5 milijona evrov, je z Milanom v 23 letih, nikoli ni igral za drug klub, osvojil pet naslovov evropskega prvaka in sedem naslov italijanskega prvaka. V zadnjih dneh so se italijanski mediji razpisali, da je Maldini nezadovoljen s pogodbo, ki so mu jo namenili vodilni možje kluba, in da bi se spet utegnil premisliti. V vrhu milanskega nogometnega velikana so govorice že zanikali.


Gianluca Zambrotta se vrača v Serie A. © Reuters

 

Navijači Milana pa bodo v prihodnji sezoni v rdeče-črnem dresu lahko videli igrati še enega domačega zvezdnika Gianluco Zambrotto , ki se v Serie A vrača iz Barcelone. Milan si je v svojih vrstah že dalj časa želel videti 31-letnega Zambrotto, vendar je predsednik kluba Adriano Galliani odklanjal visoke denarne zahteve Kataloncev.

Zambrota se je, potem ko je Juventus zaradi škandala s podkupovanjem nazadoval v nižji rang tekmovanja, leta 2006 pridružil Barceloni. Kolikšno odškodnino je Milan nakazal na račun španskega prvoligaša ni znano.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.