Šport > Nogomet
93 ogledov

Maldini: Uničili ste moj klub

Maldini pravi, da nikoli ni podkupil nikogar. (Foto: Epa) EPA
Ob slabi formi AC Milana se je oglasila tudi legenda kluba, nekdanji branilec Paolo Maldini.

Nekdanji nogometni zvezdnik Paolo Maldini je ostro napadel odgovorne, ki so njegov nekdanji klub Milan pahnili v brezno. "Uničili so moj Milan," je dejal nekdanji odlični branilec za italijanski časnik La Gazzetta dello Sport. Maldini je kot kapetan z Milanom osvojil sedem državnih naslovov in petkrat Ligo prvakov.

"Prevevata me jeza in razočaranje, pa ne zaradi slabih izidov, temveč zato, ker imam vtis, da želijo zavreči vse, kar se je dolga leta skrbno gradilo," je dejal Maldini. Milančani so trenutno na 12. mestu Serie A, za vodilnim Juventusom zaostajajo 40 točk, do konca sezone pa je še deset krogov, tako da je sodelovanje v evropskih tekmovanjih skoraj nedosegljivo. V tej sezoni so se Milančani v Ligi prvakov poslovili v osmini finala.

Maldinija najbolj moti vodstveni kader, predvsem podpredsednica Barbara Berlusconi. O hčerki nekdanjega italijanskega premierja Silvia Berlusconija, ki je lastnik kluba, ki klub vodi skupaj z Adrianom Gallianijem, je Maldini dejal: "Mislim, da nima veliko pojma o nogometu in nogometaših."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.