Šport > Nogomet
28 ogledov

Malezijski uradnik: Sumljiva potnika kot Balotelli

Balotelli AC Milan Torino Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Ne krivega ne dolžnega Maria Balotellija je šef malezijske agencije za civilno letalstvo na novinarski konferenci primerjal s sumljivima potnikoma na izginulem letalu Malaysia Airlines.

Mario Balotelli je sicer še kako živ, v torek je odigral vseh 90 minut ob porazu AC Milana proti Atléticu v Madridu, ime italijanskega napadalca, ki ni nikoli daleč od žarometov, pa se je medtem pojavilo v Maleziji.

Tudi tokrat je Balotelli povsem nedolžen, saj ga je šef malezijske agencije za civilno letalstvo Azharuddin Abdul Rahman neverjetno primerjal kar s potnikoma z ukradenima potnima listoma, ki sta se vkrcala na nedavno izginuli boeing 777 družbe Malaysia Airlines.

"Potrjeno je, da nista videti kot azijska moška. Poznate nogometaša po imenu Batoli? On je Italijan ... Veste, kakšen je?" je začudenim medijem dejal Abdul Rahman, ki so ga kolegi nato popravili, da je priimek izgovoril pravilno. Na novinarski konferenci so sicer razkrili, da oljni madež, ki so ga opazili na vodi, ni povezan z nesrečo. Letalo medtem še naprej pospešeno iščejo že peti dan.

Novinarska konferenca agencije za civilno letalstvo v Maleziji:

Fotografiji potnikov z ukradenima potnima listoma – če je tu opaziti podobnost z Balotellijem, se je treba za kakovost preiskave resno bati:

Potnik z ukradenim potnim listom | Avtor: Reuters Reuters

Potnik z ukradenim potnim listom | Avtor: Reuters Reuters

Komentarjev 1
  • Žurnalček 19:57 28.marec 2014.

    Hotel je povedati , da je Avstrijec malo bolj zažgan , ker je v resnici Iranec. Tko k Baloteli .