Šport > Nogomet
4 ogledov

Mama Arsenalovca nima več vstopa

Ainsley Maitland-Niles Profimedias
Arsenal je mami 17-letnega Ainsleyja Maitland-Nilesa prepovedal vstop v klubsko bazo London Colney, kjer se je pred dobrim mesecem dni zapletla v fizično obračunavanje s pogajalcem Dickom Lawom.

Policija je 20. marca na prizorišču Arsenalovega trening centra aretirala Jule Niles, mamo 17-letnega krilnega nogometaša, ki naj bi v navalu besa udarila več članov osebja, vključno z glavnim pogajalcem londonskega kluba, ki je na Emirates pripeljal Mesuta Özila in Alexisa Sáncheza. Arsenal je vročekrvno mamo zaprosil, naj se ne vrača na prizorišče treningov londonske ekipe.

arsene wenger | Avtor: Profimedias Profimedias
Nilesova pa prošnje ni upoštevala in prejšnji petek obiskala tekmo nogometašev do 21 let proti Aston Villi. Po navedbah očividcev naj bi postala agresivna in z vzkliki z roba igrišča motila potek igre. Obenem je grozila, da bo svojega sina zvlekla z igrišča. Posredovati so morali reditelji, kasneje pa še policija. Nilesova je tokrat ni odnesla brez posledic, saj je dobila opozorilo za svoje vedenje, za nameček pa ji je londonski velikan nepreklicno prepovedal nadaljnji vstop v klubsko bazo.

''20. marca ob 16.11 smo prejeli klic, da je ženska napadla dva človeka, ki sta utrpela površinske poškodbe. Policisti so zaradi suma napada aretirali 36-letno žensko, ki smo jo brez nadaljnjih ukrepov izpustili. 24. aprila smo prejeli še en klic, in sicer da ženska noče zapustiti poslopja. Policisti so ponovno posredovali in ji izdali opozorilo,'' je sporočila predstavnica policije. Predstavnik Arsenala je dejal, da gre za privatno zadevo, ki je v klubu ne želijo komentirati.

Maitland-Niles je v prvi ekipi Arsenala debitiral decembra lani, ko je s 17 leti in 102 dnevoma postal drugi najmlajši nogometaš kluba, ki je zaigral v Ligi prvakov. Štiri dni kasneje je na obračunu z Newcastle Unitedom debitiral še na tekmi angleške Premier League.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.