Šport > Nogomet
22 ogledov

Mamić pred Mariborom obljublja bogate premije

Zdravko Mamić pogosto izgubi kompas. Žurnal24 main
Alfa in omega zagrebškega Dinama Zdravko Mamić je igralcem obljubil bogate premije, če bodo v 4. predkolu kvalifikacij za Ligo prvakov izločili Maribor.

"Vi samo premagajte Maribor. To je najvažnejša tekma sezone, dobro boste nagrajeni. Po Mariboru se bomo lahko pogovarjali o denarju," je Zdravko Mamić ob podpori brata Zorana pred prvo tekmo 4. predkola kvalifikacij za Ligo prvakov proti Mariboru dejal nogometašem Dinama. Slovita brata Mamić sta se po poročanju hrvaških medijev v slačilnici zadržala le deset minut, a povedala več kot dovolj.

Nogomet se je vrnil v mesto

Mamića sta bila navdušena tudi nad vrsto za nakup vstopnic, ki se je merila v nekaj sto metrih. Cene so ugodne (do 10 kun), tako da bo Mariborčane pričakalo peklensko vzdušje nabito polnega Maksimira, ki na tribune sprejme 30 tisoč navijačev. Ob tem podatku so pri portalu 24sata zapisali, da se je nogomet vrnil v hrvaško prestolnico.

Komaj čakajo

"Komaj čakam tekmo. O Ligi prvakov sem sanjal kot otrok. To je nekaj posebnega in prepričan sem, da bomo premagali Maribor in si drugo leto zapored zagotovili Ligo prvakov," je bil optimističen napadalec Dinama Duje Čop, ki je v zadnjih dveh prvenstvenih obračunih proti Splitu in Zadru zabil dva zadetka: "To mi veliko pomeni, predvsem zaradi samozavesti."

Komentarjev 2
  • pesjan 19:12 21.avgust 2012.

    tak je danes povedal tudi ZZ na sytiju ?

  • esim 15:17 21.avgust 2012.

    ** Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja. Uredništvo zurnal24.si **