Šport > Nogomet
19 ogledov

Mamić: Wenger si lahko želi, kar hoče

zoran mamić EPA
Trener zagrebškega Dinama se je na tiskovni konferenci v Londonu odzval na besede Arsena Wengerja, ki v luči dopinškega škandala poziva k razveljavitvi izida na prvi tekmi v Zagrebu.

Nocoj se bosta na povratni tekmi skupinskega dela Lige prvakov na stadionu Emirates pomerila Arsenal in Dinamo Zagreb. Obe ekipi imata po štirih odigranih tekmah na svojem računu samo tri točke in topničarji nujno potrebujejo zmago, če želijo ograniti teoretične možnosti za preboj v naslednjo fazo tekmovanja.

''Prispeli smo na enega najlepših stadionov v Evropi in želimo odigrati dobro tekmo. Zavedamo se Arsenalove kvalitete in vemo, da lahko še vedno napreduje. Čaka nas težja tekma kot v Zagrebu, saj so spoznali, da nismo tako neškodljivi,'' je povedal trener Dinama in dodal, da topničarji kljub porazu na prvi tekmi ne bodo čutili dodatnega pritiska.

''Predobri so in imajo preveč izkušenj, da bi čutili pritisk. Imajo možnosti, da napredujejo in zagotovo bodo naredili vse, da dobijo tekmo. Bomo videli, kako se bodo stvari razvijale. Zavedamo se, da moramo izkoristiti vsako njihovo najmanjšo napako,'' je prepričan Mamić.

Hrvaški nogometni strokovnjak ni mogel mimo besed domačega trenerja Arsena Wengerja, ki je izrazil dvom v Uefina protidopinška pravila, potem ko so pristojni organi pri uporabi nedovoljenih poživil ujeli kapetana Dinama Arijana Ademija. Francoski strateg je mnenja, da Uefa podpira uporabo dopinga, s čimer se njegov hrvaški kolega ne strinja.

''Seveda je bil rezultat pošten in ni ga treba razveljaviti. Gospod Wenger si lahko želi, kar hoče, a obstajajo ljudje, ki sprejemajo odločitve. Morda bi moral gospod Wenger pisati pravilnik Evropske nogometne zveze (Uefa),'' je z nasmeškom pripomnil Mamić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.