Šport > Nogomet
20 ogledov

Man United gledali za 165 dolarjev

1/11
Žurnal24 main
Vstopnice so bile tudi po 165 dolarjev in stadion ni bil razprodan, pa čeprav sta pod stolpom CN Tower na Rogers Centru igrala Manchester United in Glasgow Celtic. Rdeči vragi so zmagali s 3:1.

Arsenal je ta teden na pripravah na avstrijskem Štajerskem. V sredo bodo denimo igrali z graškim Sturmom.

Manchester United je prvič po letu 1982 igral v Kanadi. Rdeči vrači so se v sklopu priprav za novo sezono na stadionu Rogers Center v Torontu pomerili z Glasgow Celticom. Zmagali so s 3:1. Tekmo si je v živo ogledalo dobrih 39.000 gledalcev, kar pomeni, da je ostalo praznih več kot 10.000 sedežev na enem od najbolj mogočnih športnih objektov na svetu. Razlog tega je lahko cena vstopnic (od 75 do 165 dolarjev), predvsem pa to, da so Torontončani zaljubljeni le v hokej in košarko (še na tekmah bejzbolskega moštva Blue Jays, od katerih je Rogers Center, je ponavadi praznih vsaj polovico sedežev).

Štirje goli, 39.000 gledalcev in čudovita kulisa. Poglejte utrinke s tekme v Torontu. Več o 400 milijonov vrednem Rogers Centru pa lahko preberete tukaj.

Man United bo v Severni Ameriki odigral še štiri prijateljske tekme, in sicer 21. s Philadelphio Union, 25. s Kansas Ciy Wizards, 28. bodo v Houstonu in za konec še 30. v mehiški Guadalajari. Tam bodo igrali na otvoritvi novega stadiona v zameno za prestop Javierja Hernandeza k rdečim vragom. Obisk prve tekme kaže, da si Man United prek luže ne bo ogledalo v povprečju 60.000 gledalcev, kot je bilo to leta 2004, ko je klub iz Manchestra nazadnje gostoval po Ameriki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.