Šport > Nogomet
27 ogledov

Man United spremlja Vučkića

Haris Vučkić je zelo zanimiv za mnoge evropske klube. (Foto: Newcastle) Žurnal24 main
Angleški Daily Mail je na svoji spletni strani zapisal, da se za enega najobetavnejših slovenskih nogometašev in člana Newcastla Harisa Vučkića zanima veliki Manchester United.

Ob Manchester Unitedu naj bi se po pisanju Daily Maila za Harisa Vučkića zanimal tudi italijanski Milan, kjer je 17-letnik pred prestopom v Newcastle že bil na preizkušnji. Vučkića je v zadnjem času mučila poškodba gležnja, ki je že pozabljena. Kljub temu pa je nekdanji član Domžal očitno še kako zanimiv za velikane evropskega nogometa. Vučkić ima z Newcastlom še dve letno pogodbo, a ob pravi ponudbi Uniteda ali Milana verjetno niti nogometaš sam niti njegov klub ne bi prav dolgo razmišljala o prestopu.

Haris Vučkić je nesporno eden največjih slovenskih nogometnih draguljev. Pri 16 letih mu je uspel sanjski prestop in Domžal v Newcastle, ki bo drugo leto znova zaigral v Premier League. Pri nekdanjem klubu velikega Alana Shearerja je član slovenske reprezentance do 19 in 21 let zelo hitro dokazal, da v svojih nogah skriva izjemni talent. Z odličnimi igrami si je Vučkić nekajkrat prislužil tudi mesto v prvi ekipi, nato pa mu je načrte prekrižala poškodba gležnja, ki ga je za nekaj časa oddaljila od nogometnih igrišč. Poškodba je zdaj že pozabljena in Vučkić je znova pripravljen na največje napore. Vprašanje je le v katerem klubu – Newcastlu, Milanu ali Manchester Unitedu?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.