Šport > Nogomet
51 ogledov

''Manchester City lahko kupi Messija''

willy caballero EPA
Argentinski čudežni deček Lionel Messi bi se po mnenju vratarja Manchester Cityja, Willyja Caballere, lahko pridružil angleškemu velikanu.

Willly Cavallero je prepričan, da bi sinjemodri lahko prepričali Lionela Messija v selitev na Otok, saj v dresu Manchester Cityja igra njegov dober prijatelj Sergio Agüero, za nameček pa naj bi se ekipi pridružil nekdanji trener Barcelone Pep Guardiola, ki po koncu letošnje sezone zapušča Bayern München.

sergio aguero lionel messi | Avtor: EPA EPA
Messi, štirikratni najboljši nogometaš sveta in strelec rekordnih 424 zadetkov v dresu Barcelone, naj bi resno razmišljal o tem, da bi se v nadaljevanju kariere preizkusil tudi v katerem drugem klubu, med glavnimi kandidati pa naj bi bil prav Manchester City.

''Veliko se govori o tem in to je neizogibno. Če pomislite, da je v tem klubu Agüero, ki je Messijev zelo dober prijatelj... A dokler ne podpiše, je vse to le govorica. Ampak da, razumem, da je mogoče, saj ima klub ogromno finančno zaledje. Igralci, ki trenutno igrajo za Manchester City, kažejo na to, da se klub lahko sooča z visokimi cenami,'' je povedal Caballero.

''Zaradi tega se zdi, da bi lahko poskusili podpisati z Messijem, če se bo odločil, da zapusti Barcelono. Nobenega dvoma ni, da City lahko pripelje Messija, a vse je odvisno od tega, kakšne so njegove želje,'' je dodal vratar, ki bi argentinskega napadalca sprejel z odprtimi rokami.

''Že zdaj sem hvaležen, da igram v tem klubu, a zamislite si to. Messi ne bi bil samo še en zvezdnik v ekipi, temveč bi imeli v svojem moštvu najboljšega igralca na svetu. Če bi lahko v tem užival tako v državni reprezentanci kot v klubu, bi bila to najboljša stvar na svetu,'' je zaključil nekdanji vratar argentinske izbrane vrste.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.