Šport > Nogomet
19 ogledov

Manchester United drago prodal vezista

Morgan Schneiderlin EPA
Francoski nogometaš Morgan Schneiderlin se iz angleškega prvoligaša Manchester Uniteda seli k prvenstvenemu tekmecu Evertonu.

Everton je Manchester Unitedu za 27-letnega reprezentanta Francije Morgana Schneiderlina odštel 23 milijonov evrov, odškodnina pa bi lahko v prihodnje narasla še za štiri milijone evrov. Schneiderlin je podpisal štiriinpolletno pogodbo.

Francoz bo v Evertonu spet združil moči z nizozemskim trenerjem Ronaldom Koemanom, ki je Schneiderlina vodil že v Southamptonu. Vezist se je iz Southamptona v United preselil julija 2015, takrat za dobrih 28 milijonov evrov.

"Tu je trener in prostor, ki ga poznam, vem, da lahko tu iz mene izvlečejo najboljše. Poznam njegov način igre in kako želi igrati nogomet. Od začetka je bil do mene dober in rad sem igral pod njegovo taktirko," je dejal Schneiderlin, v mislih pa je imel ključni dejavnik za prestop v Everton - Koemana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.