Šport > Nogomet
201 ogledov

Manchester United ujel Realovega zvezdnika

Casemiro Epa
Skupna vrednost prestopa brazilskega zvezdnika bi lahko narasla na 70 milijonov evrov.

Brazilec Casemiro se iz Real Madrida seli k Manchester Unitedu, poroča nemška tiskovna agencija dpa, ki se sklicuje na španske in britanske medije. Tridesetletni nogometaš naj bi z Manchestrom podpisal pogodbo do leta 2026 in opcijo, ki omogoča, da se ta podaljša še za eno leto.

Časnika The Athletic in Marca poročata, da bodo Angleži Špancem za nogometaša odšteli 60 milijonov evrov, z različnimi klavzulami in pogoji pa se znesek lahko poviša še za deset milijonov.

Casemiro | Avtor: Epa Epa

Casemiro je bil tisti, ki je Realu potrdil zanimanje v Manchestru. Zdaj bo bržkone največ odvisno le še od zadnjega zdravniškega pregleda, saj so ostale zadeve že dorečene.

Brazilec, ki je zbral tudi 63 nastopov za reprezentanco, ima veljavno pogodbo z Realom, kjer je od leta 2013, do leta 2025. Med drugim je z Realom kar petkrat osvojil ligo prvakov in trikrat tudi špansko prvenstvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.