Šport > Nogomet
0 ogledov

Mancini: "Agüero je lahko še boljši"

Manchester City agüero Reuters
Sergio Agüero je že na svojem prvem srečanju v dresu Manchester Cityja pokazal, kako pomembna okrepitev bo za sinje modre. Po vstopu v igro je v nekaj minutah zabil dva zadetka in dodal še podajo. Vanj vloženi milijoni se že obrestujejo.

Argentinski zvezdnik Sergio Agüero je kmalu po prihodu v igro na ponedeljkovem zadnjem srečanju prvega kola Premier League med njegovim Manchester Cityjem in Swanseajem povsem poživil igro. Zet Diega Armanda Maradone je v dobre pol ure, kolikor je preživel na igrišču, sprva pospravil podajo Micah Richardsa, nato se izkazal s podajo za zadetek Davida Silve, za konec pa je z izjemnim strelom za končnih 4:0 iz okoli 25 metrov postavil piko na i zares izjemni predstavi.

"Predstava Agüera me ni presenetila," je sijajno predstavo Argentinca pokomentiral strateg sinje modrih Roberto Mancini. "Gre za odličnega napadalca. A lahko igra še bolje kot proti Swanseaju. O tem sem prepričan. Za zdaj še ni povsem optimalno pripravljen. Z nami trenira le deset dni in igral bo še bolje," je še dodal Italijan, ki je naravnost navdušen nad 44 milijonov evrov vredno okrepitvijo.

Angleži oziroma njihovi arabski lastniki so Agüera v Manchester v prvi vrsti pripeljali kot zamenjavo za njegovega rojaka Carlosa Teveza, ki je javno izrazil željo po odhodu. Ker City zanj še ni prejel prave ponudbe, bi se lahko zgodilo, da bo imel Mancini naslednji konec tedna za srečanje proti Boltonu v kadru oba Argentinca. "Agüero lahko igra s Tevezom ali pa s kakšnim drugim napadalcem. Carlos je v tem trenutku še vedno naš igralec in morda bo pripravljen za srečanje proti Boltonu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.