Šport > Nogomet
19 ogledov

Mancini: "Imam premalo igralcev"

Roberto Mancini, Manchester City Reuters
Strateg Manchester Cityja Roberto Mancini je glavni razlog za zgolj neodločen izid proti Fulhamu na Craven Cootageu po vodstvu z 2:0 našel v premajhnem številu igralcev, ki jim ima na voljo. Sliši se neverjetno, a Italijan misli zelo resno.

Arabski lastniki sinjemodrih so v zadnjih treh letih v zasedbo Manchester Cityja vložili, reci in piši, več kot 300 milijonov funtov! Italijan Roberto Mancini pa je kljub temu po remiju proti Fulhamu Premier League (2:2) v 5. kolu izjavil, da mu primanjkuje igralcev. "Primanjkuje mi igralcev. Trenutno lahko zamenjam samo igralce v obrambi in napadu. Imamo samo dva igralca sredine igrišča, saj sta Nigel do Jong in James Milner poškodovana," se je po remiju pritožil italijanski strateg na začasnem delu na Otoku.

Mancini je nekaj besed namenil tudi razpletu srečanja. Njegovi izbranci so nespretno zapravili vodstvo z 2:0, potem ko je dvakrat zadel v zadnjem času izjemno razpoloženi Sergio Agüero. "Zadovoljen sem z Agüreom, toda raje bi videl, da bi zabil le en zadetek in bi slavili," je dodal Mancini.

Mancini naj bi že na sredini tekmi angleškega Carling pokala proti Birminghamu prvič v sezoni priložnost ponudil Owenu Hargreavesu, ki je bil dalj časa poškodovan. Tridesetletni nekdanji član Manchester Uniteda v zadnjih treh letih zaradi poškodbe sicer ni uspel odigrati niti ene celotne tekme, a zdaj naj bi bile vse težave pozabljene. "Moram govoriti z njim in v torek se bomo odločili, če bo zaigral, toda najverjetneje bo. Trenira brez težav, vendar še ni stoodstotno pripravljen. Lahko igra od 30 do 45 minut," je o možnosti nastopa Hargreavesa dejal Mancini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.