Šport > Nogomet
27 ogledov

Mancini ponovil: "Imamo problem – premalo igralcev!"

Mancini Manchester City Manchester United Etihad pokal FA EPA
Angleška nogometna zveza (FA) je zavrnila pritožbo Manchestra Cityja, ki je zahteval izbris rdečega kartona branilcu Vincentu Kompanyju. Belgijec je bil po mnenju mnogih na nedeljskem derbiju z Manchestrom Unitedom (pre)strogo izključen, a bo kazen štirih tekem obveljala. Njegov trener Roberto Mancini še naprej želi okrepitve.

Roberto Mancini, trener Manchestra Cityja, je na dan, ko je Angleška nogometna zveza (FA) sporočila, da ne bo razveljavila rdečega kartona njegovemu branilcu in kapetanu Vincentu Kompanyju, ponovil, da ima kljub multimilijonskim okrepitvam v zadnjih sezonah še naprej zelo "tanko" moštvo.

"Vsi ljudje mislijo, da imamo veliko igralcev," je na torkovi novinarski konferenci pred tekmo z Liverpoolom v pokalu Carling dejal Mancini. "Toda imamo 19 igralcev in vratarje. To ni velika ekipa. Če bomo imeli smolo, in bi imeli tri ali štiri igralce poškodovane, kot v tem trenutku, bi lahko imeli problem. Klub to ve." Italijan je že večkrat namignil, da mora City pred nakupovanjem v januarskem prestopnem roku najprej prodati nekaj svojih preplačanih zvezd, denimo prebeglega Argentinca Cárlosa Téveza in naveličanega angleškega branilca Wayna Bridga. Sinjemodri so po prihodu Šejka Mansourja leta 2008 za nove igralce zapravili že več kot 720 milijonov evrov.

"Pred štirimi tedni sem rekel, da bosta december in januar ključna meseca," je še pristavil Mancini. "Do pred tremi tedni nismo imeli nobenih poškodb. Zdaj imamo problem. Imamo poškodovane igralce in druge, ki so šli na Afriški pokal narodov v ključnem trenutku. Zaradi tega nisem zadovoljen, ampak glede tega ne moremo storiti nič."

Komentarjev 1
  • bojovi 18:44 11.januar 2012.

    Haaaaaaaahahahahahahahahahahahahhahaha XD Lol.Premalo igralcev.Ker je ta Mancini požeruh. XD