Šport > Nogomet
17 ogledov

Mancini želi Fabregasa in Ibro

Zlatan Ibrahimović je s 14 goli v Serie A skupaj z Alexandrom Patom najboljši na Žurnal24 main
Roberto Mancini ne skriva dejstva, da si v prihodnji sezoni v Manchester Cityju želi Arsenalovega vezista Cesca Fabregasa in napadalca Zlatana Ibrahimovića.

Po torkovi zmagi Manchestra Cityja nad Tottenhamom – z avtogolom je derbi v 30. minuti odločil Peter Crouch – je Roberto Mancini, trener Manchestra Cityja, na vprašanje, kdo bi Cityju prihodnje leto lahko prinesel naslov prvaka v Premier League, odgovoril s: "Cesc Fabregas".

Španca sicer že nekaj časa (neuspešno) lovi Barcelona, hkrati pa pri topničarjih pravijo, da Fabregas ni naprodaj, toda vprašanje je, ali se bodo lahko uprli ponudbi 50 milijonov funtov bogatega šejka Mansourja.

Želja tudi Ibra
Zlatan Ibrahimović je pod Mancinijevim vodstvom že igral za milanski Inter, zato italijanski strokovnjak zelo dobro pozna 29-letnega Šveda in si ga želi videti v svoji sredini. Ibrahimović je trenutno Barcelonin nogometaš na posoji v Milanu, vendar so zanimanje zanj pokazali tudi rossonieri, ki ga želijo odkupiti za 24 milijonov evrov.

Roberto Mancini je hkrati izrazil strah, da bi poleti utegnil klub zapustiti Argentinec Carlos Tevez, pod vprašajem pa je tudi Mario Balotelli, ki čuti domotožje. Italijan je vseeno prepričan, da bo 20-letnega nogometaša zadržal v Cityu. "Pokazal je svoje prave kvalitete, vendar je še veliko prostora za njegov napredek. Zagotovo bo ostal," o nekdanjem nogometašu Interja pravi Mancini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.