Šport > Nogomet
501 ogledov

Mandžukić bo zaslužil precej več

mario mandžukić Epa
Hrvaški nogometni zvezdnik je Mario Mandžukić je podaljšal zvestobo Juventusu.

Mario Mandžukić bo še do leta 2021 ostal pri Juventusu, potem ko je danes podaljšal pogodbo, je sporočil torinski klub. Mandžukić je v Torino prišel pred štirimi leti, doslej je na 159 tekmah dosegel 43 zadetkov.

Mandžukić, ki ima za hrvaško izbrano vrsto 88 nastopov in bil tudi član srebrne ekipe z lanskega SP v Rusiji, je kariero po začetkih v zagrebškem Dinamu leta 2010 nadaljeval v Nemčiji pri Wolfsburgu in Bayernu, pred prihodom v Italijo pa je eno sezono igral tudi za madridski Atletico.

Juventus ob objavi novice o dveletnem podaljšanju sodelovanja ni razkril finančnih podrobnosti, po poročanju nekaterih italijanskih medijev pa bo 32-letni napadalec, ki slovi tudi kot izjemen podajalec svojim soigralcem (v dresu Juventusa je neposredno pripomogel že k 19 zadetkom), po novem zaslužil pet milijonov evrov na sezono. Doslej je njegova plača znašala 3,5 milijona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.