Šport > Nogomet
23 ogledov

Maradona stopil v bran Messiju

Maradona vseskozi skrbi, da se o njem piše in govori. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Kontroverzni Diego Maradona, ki si kruh služi kot trener v nogometnem klubu Al Wasl, se je postavil v bran Lionelu Messiju. Vse kritike nogometaša Barcelone je opozoril, da se v primeru neprestanega nadlegovanja ta ne bo več vrnil v domovino.

Messi se je na udaru argentinskih medijev in navijačev znašel zaradi svojih pevskih sposobnosti oziroma pomanjkanja teh. Prvi zvezdnik Barcelone namreč na obračunih svoje reprezentance ob državni himni ne prepeva, kot to počnejo mnogi njegovi soigralci, s čimer si je nakopal negodovanje argentinske javnosti. V bran najboljšemu strelcu španske lige se je postavil legendarni Diego Maradona.

''Sploh ni pomembno, če ne zna peti himne, kar je preveč, je preveč. Če ga boste neprestano nadlegovali, bo ostal v Barceloni in se ne bo več vrnil,'' je povedal 51-letnik. Maradona, ki je svoje največje uspehe dosegel prav v dresu argentinske reprezentance, je odgovoril še na pritožbe nad vodstvenimi sposobnostmi mladega Argentinca. ''Nikoli ne bi isti vodja, kot sem bil jaz. Prav tako ne bo imel obraza Brada Pitta in Slazarjeve zadnjice, vendar je Argentinec, zato ga morate ga braniti. Če bo usojeno, nam lahko prinese svetovno prvenstvo,'' je povedal trener dubajskega Al Wasla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.