Šport > Nogomet
61 ogledov

Maradona toži bivšo: ljubezni še ni konec

Maradona dekle Rocio Oliva Malpensa Milano letališče EPA
Odvetnik Diega Armanda Maradone je potrdil, da se je njegov klient po koncu zveze s 30 let mlajšo Rocío Olivo odločil za tožbo.

Legendarnemu Diegu Armandu Maradoni naj bi fotomodel Rocío Oliva po trditvah Matiasa Morala, odvetnika nekdanjega argentinskega reprezentanta in enega od najboljših nogometašev vseh časov, odtujila večjo količino denarja in različne predmete iz stanovanja v Združenih arabskih emiratih.

Maradona je pred dvema tednoma končal zvezo s 23-letno svetlolasko, ki je 30 let mlajša od nekdanjega selektorja Argentine ter člana Boce Juniors, Seville, Barcelone in Napolija. Moralove izjave je prenesla italijanska La Gazzetta dello Sport, ko se je Maradona vrnil v Buenos Aires.

Ni ga smela imenovati

"V hiši so živeli trije ljudje, samo ena oseba je šla v Argentino. Maradona želi nazaj tisto, kar mu je vzela," je zatrdil Maradonin zastopnik, nekdanja nogometašica ženske ekipe River Plata pa je medtem že zatrdila, da ni ukradla ničesar in da "ljubezni še ni konec".

"V najino razmerje se je vedno mešalo veliko ljudi," je med gostovanjem v eni od televizijskih oddaj potožila Oliva, ki po odločitvi sodišča ni smela uporabljati Maradoninega imena. "El Pibe de Oro" je bil gost rumenih strani že prejšnji teden, ko je njegovo bivše dekle Verónica Ojeda izjavilo, da je v visoki nosečnosti izgubila otroka, ki naj bi bil Maradonin, spočela pa naj bi ga, ko nista bila več par. Ojeda in Maradona sicer že imata enega otroka, Diega Fernanda, ki se je rodil februarja lani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.